Persondatapolitik og GDPR Persondataforordningen

For at du kan indgå aftale /handle med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig + kommunikere med dig.

Personoplysningerne registreres hos Studio Onyva og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vores bogholderi i 5 år. Dette sker udelukkende for at opfylde regnskabslovens krav til opbevaring og dokumentation. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje person. Din e-mailadresse anvendes kun til udsendelse af vores nyhedsbrev samt andre oplysninger, som eventuelt måtte interessere dig. Også her garanterer vi, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner din e-mailadresse til tredje person.

Den dataansvarlige på www.studioonyva.dk er Matilde Hagen Juul.

Som registreret hos Studio Onyva, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@studioonyva.dk

Ansvarsfraskrivelse

Al materiale på www.studioonyva.dk er af generel karakter og er derfor ikke rettet mod individuelle eller konkrete rådgivningsbehov. studioonyva.dk kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab, direkte såvel som indirekte, som brugere måtte lide ved at anvende informationerne.

Kontakt læge eller anden rådgiver, hvis der er i tvivl om, hvorvidt de informationer vi stiller til rådighed anvendes.

Ophavsret

Ophavsretten eller brugsretten til artikler, billeder, indlæg, beskrivelser mv. offentliggjort på studioonyva.dk tilhører Studio Onyva. Hvis du ønsker at citere eller referere materiale fra www.studioonyva.dk skal Onyva anføres som kilde.

Cookiepolitik

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer/smartphone/tablet første gang du besøger en webside for at din computer/smartphone kan genkendes næste gang du besøger websiden.

Cookies udgør ikke en trussel mod din computer/smartphone/tablet (som f.eks. en virus) og cookies får ikke adgang til programmerne på din computer.

Anvendelse af cookies
Det er kun Studio Onyva der benytter oplysningerne.

Vi anvender cookies til at:
Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services
Genkende bruger fra gang til gang
Måle trafik og salg på www.studioonyva.dk
Analyse af produktudbud, service m.v.
Brugerpræferencer

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies.

ONYVA
Gråstensgade 5, 1 sal
1677 København V
Tel.: 61460968
Etableringsår: 2019

CVR-nummer: 40275657